Tijdens de Ik Hou van Holland zoektocht krijgen de teams vragen en spel-opdrachten die te maken hebben met de Nederlandse taal, muziek, sport, actualiteiten, Hollandse tradities, eten en drinken, en natuurlijk ook over de mooie geschiedenis van ons land. Jullie gaan o.a. zingen, uitbeelden, tekenen, puzzelen en fotograferen. De leuke vragen en opdrachten staan garant voor veel plezier én gezelligheid! En mochten jullie zelf nog wensen of ideeen hebben dan kunnen deze uiteraard ook in het spel verwerkt worden.

Tijdsduur:
Circa 2,5 a 3 uur

Locatie:
Antwerpen, Baarle-Nassau, Breda, Chaam, Den Bosch, Etten-Leur, Hoogstraten, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Ulvenhout, Wuustwezel en Zundert. (Een andere plaats is op verzoek ook mogelijk)

Begin- en eindpunt:
Mochten jullie een voorkeur hebben waar jullie het spel graag willen beginnen, respectievelijk eindigen, dan kan daar tijdens het ontwikkelen rekening mee gehouden worden. Bijvoorbeeld bij een bepaald café of restaurant.

Deze prijs is inclusief:

 • Voor elk team een rugtas met daarin:
  – Begeleidend vragen/opdrachtenboekje
  – Geplastificeerde plattegrond met locaties
  – Schrijfmateriaal
  – Materiaal tbv opdrachten
 • Boekje met antwoorden + puntentelling
 • Handleiding
 • Verpakkings- en verzendkosten

Prijs: Euro 15,00 p.p. (incl. BTW) (Minimaal 10 personen)

Ik hou van Holland Antwerpen, Ik hou van Holland Baarle-Nassau, Ik hou van Holland Breda, Ik hou van Holland Chaam, Ik hou van Holland Den Bosch, Ik hou van Holland Etten-Leur, Ik hou van Holland Hoogstraten, Ik hou van Holland Rijsbergen, Ik hou van Holland Rucphen, Ik hou van Holland Schijf, Ik hou van Holland Ulvenhout, Ik hou van Holland Wuustwezel, Ik hou van Holland Zundert