Klootschieten is een actief en ontspannen outdoor-spel en zeer geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Het komt bij het klootschieten aan op behendigheid en spierkracht! Om het spel nog iets aantrekkelijker te maken wordt het klootschieten – desgewenst – gecombineerd met pittige vragen en leuke teambuilding-opdrachten.

Programma

In een prachtig natuurgebied (naar keuze) gaan jullie in teamverband klootschieten. De teamleden werpen – onderhands – om beurten en proberen de bal zo ver mogelijk over het parcours te laten rollen. Het team waarvan de kloot het verst achter is, is als eerste weer aan de beurt. Op deze manier blijven de teams gezellig bij elkaar. Vanaf de plaats waar de kloot blijft liggen, werpt het volgende teamlid.

In elk team wordt een teamcaptain gekozen, deze houdt de scores van het team bij. Onderweg krijgen de teams allerlei vragen die men dient te beantwoorden. Voor elk goed antwoord krijgt men een punt. Tijdens het klootschieten krijgen de teams ook regelmatig een verrassende teambuilding-opdracht waarbij punten te verdienen zijn.

Het team dat in zo min mogelijk beurten werpt, de meeste vragen goed heeft beantwoord en opdrachten goed heeft uitgevoerd is de winnaar van deze gezellige activiteit.

Locatie:
In de omgeving van Antwerpen, Baarle-Nassau, Breda, Chaam, Den Bosch, Etten-Leur, Hoogstraten, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Ulvenhout, Wuustwezel en Zundert. (Een andere plaats is op verzoek ook mogelijk) Enkele mooie locaties om te klootschieten zijn het Mastbos, de Rucphense bossen, de Pannenhoef, de Oude Buisse Heide, de Krochten, de Moeren, de Vloeiweide, Chaamse bossen, Ulvenhoutse bos, Strijbeekse heide, de Elsakker.

Tijdsduur:
Circa 2,5 uur (de routes zijn circa 4 km)

Team-indeling:
Aan te bevelen is om de teams niet te groot te maken. (circa 4-6 spelers per team) Reden hiervoor is dat iedereen snel aan de beurt komt met werpen.

Inclusief:

  • Rugtas (per team)
  • 2 kloten (per team)*
  • Begeleidend boekje met speluitleg, routebeschrijving, vragen & opdrachten (per team)
  • Schrijfmateriaal  (per team)
  • Spelmateriaal t.b.v. opdrachten (per team)
  • Klembord met scoreformulier (per team)
  • Boekje met de goede antwoorden + puntentelling
  • Ontwikkel- en verzendkosten

Prijs: 16,50 p.p. (incl. 21% BTW) (minimaal 10 personen)

Exclusief: Euro 25,00 borg per team

N.B. De kloten dienen weer retour gestuurd te worden. (op kosten van Viefs Events) De rest van de materialen mogen jullie houden. Zodra het pakket (in goede orde) retour is ontvangen, krijg je de waarborg weer teruggestort.

ALLEEN KLOOTSCHIETEN

Wil je liever alleen klootschieten, dus zonder vragen en leuke teambuilding-opdrachten, dan kun je ook een klootschietpakket huren. Een klootschietpakket kost Euro 7,50 p.p. (incl. BTW) (minimaal 10 personen)

klootschieten Antwerpen, klootschieten Baarle-Nassau, klootschieten Breda, klootschieten Chaam, klootschieten Den Bosch, klootschieten Etten-Leur, klootschieten Hoogstraten, klootschieten rijsbergen, klootschieten Rucphen, klootschieten Schijf, klootschieten Ulvenhout, klootschieten Wuustwezel, klootschieten Zundert