ARRANGEMENT AMERSFOORT

Programma*:

10.00 – 11.00 uur: Rondvaart door Amersfoort

Deze route voert door de historische grachten: de Kortegracht, de Zuidsingel, de Westsingel en de Langegracht. Bekijk bekende monumenten als de waterpoort Monnikendam, het Huis met de Paarse Ruitjes, ’t Sprengel en de Onze Lieve Vrouwetoren vanaf het water. En maak kennis met een deel van de historische binnenstad en de geschiedenis van de stad.

11.30-13.00 uur: Lunch (restaurant naar keuze)

13.00-15.00 uur: Bezoek Mondriaanhuis 

Bezoek het geboortehuis van Piet Mondriaan. (1872 – 1944). Hij is vooral bekend geworden als pionier van de abstracte kunst. Hij begon echter pas rond zijn veertigste levensjaar, na zijn vertrek naar Parijs, te experimenteren in deze stijl. Voor die tijd schilderde hij realistische taferelen waarin de natuur een hoofdrol speelde.

15.00-16.00 uur: Rondleiding Stadsbrouwerij de 3 Ringen 

In een uur ingewijd worden in de geheimen van het Amersfoortse bier en van de Stadsbrouwerij De Drie Ringen? Dat kan! Tijdens de rondleiding  leer je meer over de bierhistorie van de stad, het ontstaan van Stadsbrouwerij De Drie Ringen én krijg je een kijkje achter de schermen van de brouwerij. (incl. 2 consumpties)

16.00-18.30 uur: Fotozoektocht door het oude centrum van Amersfoort 

Tijdens de fotozoektocht door het fotogenieke Amersfoort komen jullie op de mooiste plekjes van Amersfoort en komen jullie alles te weten over de stad en haar bezienswaardigheden.  Onderweg krijgen jullie leuke vragen en opdrachten.

18.30 – 21.00 uur: Diner (restaurant naar keuze)

Aantal personen: minimaal 10 personen

* Andere tijden of combinaties zijn ook mogelijk.

Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag stuur een email naar: info@deleukstegroepsuitjes.nl