ARRANGEMENT ROERMOND

Programma*:

11.00 – 12.30 uur: Rondvaart Roermond

Jullie vertrekken vanuit het oudste gedeelte van Roermond. Jullie varen over rivier de Roer met aan de rechterzijde het oude centrum en aan de linkerzijde de voorstad, waar pittoreske huisjes aan jullie voorbij glijden. Aan het einde van deze rivier varen jullie de Maas stroomopwaarts in de richting van de Maasplassen. Aangekomen op de Maasplassen vergeten jullie de stad en varen in een prachtig natuurgebied. Na een smal bruggetje verandert dit in een recreatiegebied, waar veel zeilers actief zijn. Hierna zien jullie nog het niet te vergeten mooie park “Marina Oolderhuuske”. Hier kunnen jullie van dichtbij de drijvende woningen bewonderen.

12.30-14.00 uur: Lunch (restaurant naar keuze)

14.30-16.00 uur: Bezoek Cuypershuis

Het Cuypershuis toont naast de vaste presentatie diverse exposities, voor oud én jong. Naast onderwerpen die voor architect Pierre Cuypers als 19de eeuwse ontwerper relevant waren komen ook actuele thema’s aan bod. Zo heeft het museum een eigen CuypersLab, waar is te zien wat er mogelijk is met 3D-printen. Hierdoor biedt het Cuypershuis steeds een afwisselende beleving.

16.00-18.30 uur: Fotozoektocht door het centrum van Roermond 

Tijdens de fotozoektocht door Roermond komen jullie op de mooiste plekjes van Roermond en komen jullie alles te weten over de stad en haar bezienswaardigheden.  Onderweg krijgen jullie leuke vragen en opdrachten.

18.30 – 22.00 uur: Diner (restaurant naar keuze)

Aantal personen: minimaal 10 personen

* Andere tijden of combinaties zijn ook mogelijk.

Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag stuur een email naar: info@deleukstegroepsuitjes.nl