ARRANGEMENT HELMOND

Programma*:

12.00 – 13.00 uur: Bezoek Kunsthal

In deze moderne kunsthal presenteert het museum tijdelijke fotografie- en kunsttentoonstellingen voor liefhebbers van kunst en cultuur

13.00-14.30 uur: Lunch (restaurant naar keuze)

14.30-15.30 uur: Bezoek Kasteel Helmond

Kasteel Helmond staat al bijna 700 jaar in het centrum van Helmond en is de grootste waterburcht van Nederland. Dit stadskasteel vertelt zijn eigen, bijzondere verhaal over de adelijke families Van Berlaer, Van Cortenbach, Van Arberg en Wesselman van Helmond. Een eeuwenoud verhaal over macht, liefde, oorlog en … bedrog.

15.30-18.00 uur: Fotozoektocht door het centrum van Helmond 

Tijdens de fotozoektocht door Helmond komen jullie op de mooiste plekjes van de stad en komen jullie alles te weten over Helmond en haar bezienswaardigheden.  Onderweg krijgen jullie leuke vragen en opdrachten.

18.30-20.00 uur: Bierproeverij Café Den Brouwer (op-maat-gemaakt)
Bij D’n Brouwer kun je genieten van speciaalbieren (circa 100+ op voorraad) en voor een vooraf besproken proeverij is  er altijd wel iets extra’s. De meeste bieren zullen bij je onbekend zijn en daarom is de proeverij bij D’n Brouwer altijd iets speciaals. Voor ieder budget is een proeverij op maat te maken; zij gaan uit van een proeverij van minimaal 4 tot maximaal 20 personen. Proeverijen minimaal vanaf 5 verschillende speciaalbieren met mogelijkheden zoals jij ze wenst!

Aantal personen: minimaal 8 personen

* Andere tijden of combinaties zijn ook mogelijk.

Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag stuur een email naar: info@deleukstegroepsuitjes.nl