ARRANGEMENT ZUNDERT

Programma*:

11.00-12.30 uur: Wandeling Oude Buissche Heide (Zundert)

12.30-14.00 uur: Lunch (restaurant naar keuze)

14.00 – 16.00 uur: Bezoek Vincent van Gogh Huis (6,00 p.p.)

Het Vincent van GoghHuis is een levend kunstcentrum op de geboortegrond van één van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis. Geen klassiek museum, maar een actieve belevingswereld, voor zowel kunstliefhebber als toerist. Met een prikkelende presentatie over het leven en werk van Vincent van Gogh en interactieve educatie.
De vaste presentatie ‘Vincent van Gogh – De wortels van een meester’ staat op zichzelf, maar vormt ook een opmaat voor de wisseltentoonstellingen. Het programma van die tentoonstellingen richt zich op kunstenaars van de 20e en 21e eeuw die zich lieten of laten inspireren door werk en/of leven van Vincent van Gogh.

Op een steenworp afstand staat de historische Kosterswoning waar kunstenaars als ‘artist-in-residence’ verblijven. Hierin is ook een kleine galerie gevestigd.

16.00-18.30 uur: Fotozoektocht door Zundert 

Tijdens de fotozoektocht door Zundert  komen jullie op de mooiste plekjes van Zundert en komen jullie alles te weten over de stad en haar bezienswaardigheden.  Onderweg krijgen jullie leuke vragen en opdrachten.

18.30-21.00 uur: High Beer Den Hoek (25,50 p.p.)

Wil je kennismaken met de grote verscheidenheid aan geuren en smaken in bier? kom dan bij Biercafe Den Hoek High Bieren! Je kunt genieten van verschillende bierstijlen uit binnen- en buitenland en diverse hapjes. Van een beetje soep tot een hartig taartje en verschillende kazen. Het seizoen speelt een rol in de selectie van de bieren. Uiteraard krijg je het verhaal achter de bieren, bier proeven en bier in het algemeen van onze bierkenner. (incl. 6 proefglaasjes bier)

* Andere tijden of combinaties zijn ook mogelijk.

Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag stuur een email naar: info@deleukstegroepsuitjes.nl