Wij hebben inmiddels al voor honderden bedrijven, instellingen, scholen, gemeentes en verenigingen een programma ontwikkeld.

Enkele reacties van klanten:

“Vorige week een leuke interessante tocht gehad door Breda. Weer wat geleerd van de historie van Breda. Alle aanwezigen vonden het leuk dus geslaagd.” (Fotozoektocht Breda, A. van Opstal)

“Zaterdag heb ik het klootschietpakket ontvangen. Echt leuk!! Sterker nog, je hebt mijn verwachting overtroffen. Leuke route van start tot doel. Op elke bladzijde ons logo. Super. Bedankt voor dit persoonlijke produkt! “(Klootschieten Den Bosch, Arno van Oosterom)

“Inmiddels hebben wij een zeer geslaagde fotozoektocht gedaan, en wil ik jullie graag bedanken voor de organisatie van deze leuke dag. We hebben ruim de tijd genomen voor de tocht en vrijwel helemaal afgemaakt. De opdrachten waren leuk om te doen!” (Fotozoektocht Leuven, Frits Fastenau)

“We hebben een erg leuke dag gehad en alle leuke plekjes van Brugge gezien, bedankt daarvoor!:)” (Ik hou van Brugge zoektocht, Anouk Lierop)

“Met ons Dart team een jeu du boules speurtocht gedaan, verzorgt door city xplore. We hebben een leuke middag gehad met opdrachten en vragen in ons Zunderts dorp. Echt een aanrader.” (Dart Team H.H.H.)

“Mooie route en leuk spel. Over 4,8 km hadden wij, 6 sportieve 30-ers, gedacht 2 uur te doen. Dat werden er 3 (met wat smokkelen)” (Klootschieten Kampina, Judith van den broek) 

“Fotopuzzeltocht is een leuke activiteit voor jong en oud!” (Fotozoektocht Zundert, Ingeborg Damen)

“We hebben het super leuk gehad. Echt goed verzorgd hoor, top!” (Happen & Stappen Den Bosch, Ellen Aartse)

“Wij hebben erg genoten van het klootschieten en de opdrachten”! Dank jullie wel! (Klootschieten Kaapse Bossen, R. Veltkamp)

“We hebben een hele leuke dag gehad en ook het klootschieten vond iedereen geweldig”. (Klootschieten, T. van Delft)

“Bedankt voor de fijne avond, welke jij uitgestippeld hebt. Heb vernomen dat iedereen het erg leuk vond de tocht te lopen, en lekker gegeten heeft. Gegroet, en mogelijk tot een volgende keer.” (Hap & Stap-arrangement Eindhoven, Huybregts Relou)

“Ik wilde je nog even laten weten dat we gister een geslaagde avond hebben gehad. Zeker L’Anatra was een succes, heerlijk eten en hele vriendelijke mensen!! Wederom bedankt voor jouw programma en wellicht tot de volgende keer! (Happen & Stappen Breda, Tanja Crul) 

“Een dag doorgebracht in de vesting (fotopuzzel-tocht) en er-om-heen met de boottocht heeft ons een mooie indruk gegeven van de stad Naarden. In combinatie met Coffee Culture hebben we een zeer aangename familiedag doorgebracht met onderhoudende activiteiten. Een aanrader!” (Beleef Naarden Arrangement, Dhr. van Ijzendoorn)

“We hebben afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad. Bedankt voor de goede zorgen.” (Crazy 19 zoektocht door Zundert, Bestuursuitje Buurtschap Stuivezand)

“Het weer was geweldig en de tocht was helemaal geslaagd. En Leuven is een prachtige stad! (Fotozoektocht Leuven, Ivo Blankendaal)

“Iedereen vond de activiteit heel erg geslaagd! Een erg leuk avondvullend programma. Leuke route door Maastricht en voor iedereen leuke vragen! ” (Mannen tegen de Vrouwen Maastricht, KVW Genhout)

“Een zeer aan te raden tocht met mooie opdrachten, boeiende vragen en ‘n schitterende stad. Dat samen gevoegd met heerlijk eten maakt deze tocht tot een echte aanrader”. (Happen & Stappen Den Bosch, Volle Maon Zundert)

“De trainers en bestuur van Olympia Wernhout hebben ontzettend genoten van het Vincent van Gogh arrangement. Vooral de afwisseling van de vragen en doe opdrachten waren heel leuk. En natuurlijk op tijd een hapje en drankje zorgen voor een zeer geslaagde middag en avond”. (Vincent van Gogh Arrangement Zundert, Olympia Wernhout)

“We hebben een gezellige avond gehad, waarbij we het nuttige met het aangename hebben verenigd.” (Verkenningstocht Zundert, Van Oers Accountancy & Advies)

“Het Hap & stap-arrangement door Antwerpen was super van opzet. Ik vond het heel fijn om mee te beslissen t.a.v. de restaurants. Het pakket is zeer volledig, draaiboek en opdrachtenboekjes zagen er keurig uit. De geplastificeerde plattegrond werkte prima. Veel variatie in de vragen en opdrachten met humor en cultuur. Het arrangement was helemaal goed, ook voldoende pauze. ‘t Elfde Gebod was super. Ik ben helemaal blij dat we jouw hulp hebben gehad om dit arrangement te maken. Voorbereidingen verliepen prima, mailcontact super. Boekjes, plattegrond, etc. keurig verzorgd, de groep was onder de indruk. We hebben een super weekend gehad in Antwerpen en hartelijk dank voor jouw inzet! Ga je zeker aanbevelen bij anderen! (Hap & Stap-arrangement Antwerpen, Cindy Stienen)

“Bedankt voor de leuke speurtocht, we hebben erg veel lol gehad! (Crazy 19 Gent, Jose Seuren)

“Het was een erg leuk uitje en iedereen heeft enorm genoten en lol gehad. En dit ondanks het slechte weer. We hadden een zeer fijne samenwerking met de medewerker van City Xplore. Haar geven we ook een 10! De op maat gemaakte tocht was echt helemaal top!”( Hap & Stap-arrangement Eindhoven, VGZ Eindhoven)

“De fotozoektocht door Utrecht was heel leuk. Het was goed te volgen voor de mensen die de tekst voor het eerst lazen. We hebben veel plezier gehad tijdens de tocht. Bedankt! Ik zal andere mensen City Xplore aanraden! (Fotozoektocht Utrecht, Maaike Fey)

“Het klootschieten is een zeer geslaagd uitje geworden! We hadden prachtig weer en het is opvallend hoe weinig mensen er in dit prachtige natuurgebied komen, wat voor velen toch zo dichtbij is. Op deze manier, met het klootschieten en de opdrachten, was het een unieke ervaring. De bbq bij De Drie Linden was ook zeer goed verzorgd. Lekker napraten, wat eten en drinken in het zonnetje, wat willen we nog meer..J Groetjes, Addy (Klootschieten Loonse en Drunense Duinen, Holla Advocaten)

Het pakket voor het Klootschieten was netjes verzorgd en alle benodigdheden zaten erin. De versnaperingen voor onderweg zijn een leuk extraatje! Het is een leuke activiteit die voor iedereen goed te doen is!”(Klootschieten Loonse en Drunense Duinen, ROC Waalwijk)

“Super dat we onze eigen vragen in de vrijgezellenspeurtocht konden verwerken, dat maakte het extra persoonlijk. De tocht was wel iets te lang voor 3 uur! Het pakket was duidelijk, alles zat erin, zeer goed voorbereid! Het waren leuke opdrachten. Pictionary was wat moeilijk met onze Engelse Groep, omdat ze de Nederlandse personen niet kenden. Verder super bedankt voor het personaliseren van de tocht, dat maakte het echt af!” (Engelstalige Vrijgezellenspeurtocht Amsterdam, J. Verdonk)

“Bedankt voor de goede service! Het was een heel leuk spel”. (A. van Damme, Ik hou van Holland Hulst)

“Het pakket voor de fotozoektocht door Naarden was helemaal compleet. Prima verzorgd en duidelijk. De vragen en opdrachten waren afwisselend en af en toe ook moeilijk. De straten in de vesting zijn gemaakt van “kopjes”, schoenen met een behoorlijke zool zijn handig! De High Tea bij Cornelisz in Huizen was heel verrassend! We hebben een super-uitje gehad!! (Ontdekken & Proeven arrangement Naarden)

“Alle collega’s waren vol lof over dit arrangement”. (Gemeente Heusden, Happen & Stappen Den Bosch)

“Afgelopen zaterdag hebben wij mede dankzij de puzzeltocht een fantastische dag gehad. De tocht zat heel leuk in elkaar, het was inderdaad ruim 2 uur stevig doorwandelen om alles te kunnen doen. Het was erg afwisselend en leuk door de persoonlijke noten die erin verwerkt zaten. We zijn nu op plekjes in Den Bosch geweest, die we allebei nog nooit gezien hadden, en onze familieleden evenmin. We gaan de tocht zeker nogeens herhalen over enkele maanden als het weer wat beter is. Het laatste stukje hebben we namelijk onder de paraplu gelopen! De hightea was zeer zeker ook geslaagd en goed verzorgd. De bediening was vriendelijk en voorkomend. Nogmaals dank, Hartelijke groet, Claus en Rita Hermans, High Tea-arrangement Den Bosch)

“Wij hadden een vrijgezellendag in Haarlem en city Xplore had een hele leuke fotospeurtocht uitgestippeld. Echt super geregeld, een aanrader !!!” (M. Zijt, Fotozoektocht Haarlem)

“Alle deelnemers hebben erg veel lol gehad tijdens het klootschieten. Een enkele vond dat het iets te veel stilstaan was tussendoor en had liever teams van 3 personen gezien. Persoonlijk lijken teams van 4 (helemaal met de vragen en opdrachten) me het beste. De vragen waren van goed niveau en het waren leuke team-opdrachten.” (J. Keppel, Klootschieten in Berg en Dal)

 ” Voor onze familiedag wilden we een ontspannen activiteit, waarbij contact met elkaar voorop zou staan. Het feit dat het om een diverse samenstelling gaat w.b. leeftijd en interesses maakt het kiezen van een activiteit die door iedereen positief wordt  beleefd aardig ingewikkeld. We kozen uiteindelijk voor een verkenningstocht in ons eigen Breda. Het leuke hiervan is dat er vanwege indeling in teams er veel ruimte was voor gezellig kletsen maar ook dat er een gezonde competitiedrang ontstond. De verkenningstocht was uitstekend verzorgd, met mooi ingebonden boekjes en duidelijke instructies.” (familie Koenen, Breda, verkenningstocht door Breda)

Hierbij even een korte impressie van ons dagje Utrecht. Leuk en gezellig dagje geweest. We hadden zelf gekozen voor een strak tijdschema en misschien was het wat beter geweest om er een gehele dag voor uit te trekken, zodat de tijdsfactor een minder belangrijke rol speelt. Enfin, ook weer een reden om nog eens terug te gaan naar Utrecht want het is een mooie stad. Leuke afwisseling met het uitbeelden van spreekwoorden en pictionary. Het ging er fanatiek aan toe bij beide groepen. De rondleiding bij de Domtoren was een leuke afwisseling. Ook het eten bij Le Conaisseur was prima. Aangezien dit wat meer tijd in beslag genomen heeft, werd het 2e gedeelte gestart in de schemering. Dat maakte de tocht zeker niet eenvoudiger. Op de Neude hebben we afgesloten met een drankje en werd de winnende groep getrakteerd op de Domtorentjes van Bakkerij Blom (goede tip). Al met al een leuk dagje uit. Bedankt voor de prettige samenwerking en mogelijk zullen we in de toekomst nog eens van jullie diensten gebruik maken”. (Mevrouw Vera Bouw, Boekel, Hap & stap-arrangement door Utrecht) “Het totaalpakket ziet er heel netjes uit. Alles ingebonden, mooie foto’s. Alles is duidelijk uiteengezet. Goede communicatie per email. Leuke opdrachten en vragen. De tocht duurde zeker 3 uur en heeft aan onze wensen en verwachtingen voldaan!! Bedankt!! Kinderdagverblijf Eigenwijs, Sliedrecht verkenningstocht door Antwerpen) 

“De boekjes waren leuk aangepast d.m.v. de familiefoto. Moeilijk en makkelijke vragen werden afgewisseld. Je leert de oude stad ontdekken op een andere manier. Leuk! Leuke afwisseling van vragen, met soms beroep op eigen kennis of creativiteit. Het waren wel wat veel opdrachten, maar de opdrachten waren wel erg leuk! Bedankt voor de leuke stadstocht. Mede dankzij jullie hadden wij een geslaagde familiedag!! Groetjes Sanne Versluis-Goedman, Breda, verkenningstocht door Antwerpen)”

“Het pakket was goed verpakt, alles aanwezig, duidelijke instructies. Voldoende vragen en opdrachten, zeker niet gaan minderen! De vragen en opdrachten waren goed op de stad afgestemd, leuke afwisseling en leuke opdrachten.Ik heb zelf de tocht niet kunnen lopen, maar de reacties van de familieleden waren zeer positief! (Wim Cramers, Afferden, fotozoektocht Nijmegen)  

“Het pakket zag er allemaal heel netjes uit, oogt professioneel! De route was mooi. Leuke vragen en opdrachten! Alleen hadden we het nog leuker gevonden als er meer op de stad gerichte vragen bij waren! (Dieuwertje Klein-Tank, Lichtenvoorde, Verkenningstocht Arnhem)

“Goed verzorgd (spel) materiaal! We hadden een geslaagde dag. Ook vielen ons de totale kosten mee!! Groetjes Liesbeth Imthorn, Groningen, (Hap & staparrangement Amersfoort)